Postbutik Harridslev, 8930 Randers NØ - Denmark
Lille postkontor i Dagligbrugsen, Harridslev. Small post office in Dagligbrugsen, Harridslev.
Location: Denmark

I Dagligbrugsen, Harridslev findes et lille postkontor. Det er åbent alle hverdage fra 14.00 til 17.00. for alle typer ekspeditioner. Om lørdagen har postbutikken åbent for afhentning af anmeldte breve og pakkker mellem 14.00 og 18.00. postbutikken betjenes af nogle få af butikkens almindelige personale samt af en postmedarbejder.

In Dagligbrugsen, a small supermarket, in Harridslev this postshop is situated. It has following opening hours: every weekday from 2 PM to 6 PM for all kinds of post jobs. Saturday: From 2 PM to 6 PM you can pick up announced letters or parcels. The post shop is served by a few of the
supermarket staff and by a post office worker.
State/Territory: Midtjylland