Muroleen kanavan kääntösilta - Swing bridge at Murole canal
A swing bridge over Murole canal. Muroleen kanavan ylittävä kääntösilta.
Location: Finland

Muroleen kanava yhdistää Paloveden ja Vankaveden. 315 m pitkä kanava on rakennettu 1852-54. Sulun ylittävän kääntösillan alikulkukorkeus on 1,0 m (veden ollessa alatasossa noin 2,1 m). Tätä vilkasta huvivenereittiä liikennöi säännöllisesti myös S/S Tarjanne, joten varsinkin kesän loma-aikana silta on ahkerassa käytössä.

Murole canal is 315m long and it has been built in 1852-54. There is a swing bridge over the canal enabling also higher boats to use the canal. Also steamship S/S Tarjanne uses this waterway with regular timetable in the summer.
Bridge Type: Swing Bridge

Pedestrian Traffic: yes