former watertower De Koperen Hoogte - Lichtmis
Location: Overijssel, Netherlands

"De Koperen Hoogte" is a rotating restaurant with hotel facility that in the years 1990 for Hennie of of the Most is built in the former watertoren in the Lichtmis.

construction year 1932
Altitude 29.5 m.
Contents 400 m. ³
Architect Hendrik Sangster
Current use hotel, restaurant (since 2001)

De Koperen Hoogte is een draaiend restaurant met hotelfaciliteit dat in de jaren 1990 in opdracht van Hennie van der Most gebouwd is in de voormalige watertoren in De Lichtmis. De watertoren is gebouwd in 1932 en had een waterreservoir van 400 m³. De watertoren is ontworpen door architect Hendrik Sangster en is gelegen aan de Lichtmisweg.