Castrum Visigótic
31T E 515596 N 4678208
Disc situated within the Castrum Visigótic fortress. Disc situat al Castrum Visigótic fortalesa. Disco situado en el Castrum Visigótic fortaleza.
Location: Cataluña, Spain

New Page 1

Castrum Visigòtic

Puig de la Muralla, Roses

English:

Located on the top of a hill overlooking Roses.

Roses dates back to the eighth century B.C. It was originally called Rhode by the Greeks. There are a number of other fortresses around Roses, the Ciutadella enclosing remains from different eras of Roses’ past and the Castell de la Trinitat. There are also the remains of another fortress, the Castell de Bufalaranya, on the road between Roses and Cadaques.

Arrive at the car park either via the road through the housing estate on Puig Rom or via the track (suitable for ordinary cars) off the road from Roses to Cala Montjoi.

The geodetic disc is near the summit.

Castrum Visigòtic

Catalá:

Situat al cim d'un turó amb vistes a Roses.

Roses es remunta al segle VIII a.C. Originalment fou anomenada Rhode pels grecs. Hi ha una sèrie d'altres fortaleses entorn de Roses, acompanyada de la Ciutadella restes de diferents èpoques de Roses' passat i el Castell de la Trinitat. Existeixen també les restes d'una altra fortalesa, el Castell de la Bufalaranya, a la carretera entre Roses i Cadaqués.

Arribada a l'aparcament, ja sigui a través de la carretera a través de la urbanització de Puig Rom oa través de la pista (apte per als cotxes normals) fora de la carretera de Roses a la Cala Montjoi.

La disc geodèsic  stà a prop de la cimera.

Castrum Visigòtic

Español

Situado en la cima de una colina con vistas a Roses.

Roses se remonta al siglo VIII a.C. Originalmente fue llamada Rhode por los griegos. Hay una serie de otras fortalezas en torno a Roses, acompañada de la Ciutadella restos de diferentes épocas de Rosas' pasado y el Castell de la Trinitat. Existen también los restos de otra fortaleza, el Castell de Bufalaranya, en la carretera entre Roses y Cadaqués.

Llegada en el aparcamiento, ya sea a través de la carretera a través de la urbanización de Puig Rom oa través de la pista (apto para los coches normales) fuera de la carretera de Roses a la Cala Montjoi.

La geodétic disco está cerca de la cumbre

Red/Network: Institut Cartogràfic de Catalunya