verborgen vuilnisbelt Molenvlietpark - Woerden
31U E 627625 N 5770890
De Vuilnisroos deze bijnaam hebben deze zonnebloemen, ze zijn gemaakt van oude machine onderdelen die hier reden
Location: Utrecht, Netherlands

deze mooie Zonnebloem ( ook wel genoemd "De Vuilnisroos') staat hier natuurlijk niet zo maar aan de tekst op de voet van dit monument kan je zien wie de maker hiervan is en ook wat hij hier heeft gedaan, de twee enorme "zonnebloemen" zijn gemaakt van verschillende onderdelen van de machines die op de vuilstort werden gebruikt. Het wijkpark Molenvliet is aangelegd bovenop een vuilstort.

tekst bij het kunstwerk
De Zonnebloemen"

door Jac. van Bemmel
Vuilstort Beheerder van 1970 tot 1991

hier leest u welke machines hier werkten en waarom (visit link)

this beautiful Sunflower (also called "The Garbage Rose") is of course not just here, but you can see from the text on the foot of this monument who made this and also what he did here, the two huge "sunflowers" are made from various parts of the machines that were used at the landfill.The neighborhood park Molenvliet was built on top of a landfill.

text accompanying the artwork
The Sunflowers"