IKI Sushi, Amersfoort, NL
31U E 666177 N 5785367
Bij IKI SUSHI kun je sushi, pokébowls, bubble tea en verschillende warme bites bestellen.  At IKI SUSHI, you can order sushi, poké bowls, bubble tea and various hot bites.
Location: Utrecht, Netherlands

IKI SUSHI representeert een moderne Japanse keuken met Westerse en Noord-Amerikaanse invloeden (de pokébowl is een gerecht waar fijn gesneden (rauwe) vis en groente centraal staan net als in sushi en vindt zijn oorsprong in Hawaii). IKI SUSHI is een eigentijdse eetervaring waar authentieke Japanse gerechten in combinatie met creativiteit een moderne twist krijgen.

Op ons menu staan verschillende sushi gerechten, warme gerechten en pokébowls. Ook voor onze vegetarische gasten hebben we verschillende smakelijke opties. Mix en deel elk gerecht op het menu, kies een box (als je geen keuze kunt maken) of stel zelf een pokébowl samen. Er zijn geen regels. Gewoon genieten! We zijn ontzettend trots om dit concept in Vathorst te introduceren.

Het Japanse woord voor IKI is ‘?’ en is ontstaan in de Tokugawa periode in Edo aan het eind van de 17e eeuw. De betekenis van IKI die het meest dichtbij komt zijn woorden als moedig, spontaan, uniek en elegant. Wij hebben gekozen voor deze naam omdat we achter deze waarden staan die ons verenigen en ons maken tot het bedrijf dat we zijn. Onze missie is om onze gasten keer op keer een heerlijke ervaring te bezorgen.

IKI SUSHI represents modern Japanese cuisine with Western and North American influences (the pokébowl is a dish where finely chopped (raw) fish and vegetables take centre stage just like in sushi and originates in Hawaii). IKI SUSHI is a contemporary dining experience where authentic Japanese dishes combined with creativity are given a modern twist.

Our menu features a variety of sushi dishes, hot dishes and poké bowls. We also have several tasty options for our vegetarian guests. Mix and share any dish on the menu, choose a box (if you can't choose) or compose your own pokébowl. There are no rules. Just enjoy! We are extremely proud to introduce this concept in Vathorst.

The Japanese word for IKI is '?' and originated in the Tokugawa period in Edo at the end of the 17th century. The meaning of IKI that comes closest are words like brave, spontaneous, unique and elegant. We chose this name because we stand behind these values that unite us and make us the company we are. Our mission is to give our guests a delightful experience time and again.
Has conveyor belt: no

Has non-sushi menu items: yes