muziekkapel - Raamsdonk - NL
Muziekkiosk Kerkplein gebouwd in 1927
Location: Noord-Brabant, Netherlands

Muziekkiosk
Een achtkantige houten kiosk met leien dak. Een harpje siert de dakpunt. De kiosk is in 1927 gebouwd dankzij een gift van parochiaan J.G. de Bont-van Dijk, die ook het vaandel schonk voor de in datzelfde jaar door pastoor Van Heeswijck opgerichte R.K. Harmonie St. Bavo. De kiosk werd gebouwd met inzet van plaatselijke bedrijven en vrijwilligers. In 2005 is het bouwwerk gerestaureerd.

Music kiosk
An octagonal wooden kiosk with slate roof. A harpy adorns the roof tip. The kiosk was built in 1927 thanks to a gift from parishioner J.G. de Bont-van Dijk, who also donated the banner for the R.K. Harmonie St. Bavo founded by parish priest Van Heeswijck that same year. The gazebo was built with the efforts of local businesses and volunteers. In 2005, the structure was restored.