Ammattiopisto Livia "Olet tässä" - Kaarina, Finland
Kauniisti kuvitettu opastaulu. A beautifully illustrated guide map.
Location: Finland

[FIN] Kaarinan Tuorlassa sijaitsevan ammattiopisto Livian alueen opaskartta. Tämä sijaitsee parkkipaikan vieressä.

Opaskartassa on piirrettynä monia historiallisia rakennuksia sekä opiston tiloja. Tuorlassa on tähtitieteen opiskelijoiden tilat hieman kauempana ja ne eivät täysin mahdu tähän opaskarttaan.

"Ammattiopisto Livia on Kaarinan, Paimion ja Paraisten kaupungeissa toimiva kaksikielinen ammattioppilaitos. Siellä opiskelee noin 1 000 opiskelijaa." Wikipedia (visit link)

[EN] Guide map of the Livia area of the professional college in Tuorla, Kaarina. This map is located near carpark.

Many historical buildings and the college's premises are drawn on the guide map. In Tuorla, the facilities for astronomy students are a little further away and they don't quite fit on this guide map.

"Ammattiopisto Livia is a bilingual vocational school operating in the cities of Kaarina, Paimio and Parainen. About 1,000 students study there." Wikipedia (visit link)
Location Name: Ammattiopisto Livia