KFC Heerlerbaan - Heerlen - NL
KFC Heerlerbaan in Heerlen
Location: Limburg, Netherlands

KFC verkoopt kipproducten die volgens een speciaal bedrijfsrecept worden bereid. Onderdeel van het bereidingsproces is dat het frituren onder druk gebeurt waardoor de bereidingstijd aanzienlijk wordt verkort. Naast het hoofdproduct, kip met een krokant korstje, serveert KFC ook andere gerechten zoals salades, kipburgers, patat, wraps, diverse non-alcoholische dranken en desserts. Verder is er in verschillende landen een aparte range aan producten beschikbaar, zoals kebab, sandwiches, tortilla's en koekjes. Daarnaast worden er in de 21ste eeuw op sommige locaties ook rund-, varken- en visproducten uitgeprobeerd.
bron (visit link)

KFC sells chicken products prepared according to a special company recipe. Part of the preparation process is pressurised frying, which significantly reduces the preparation time. Besides the main product, chicken with a crispy crust, KFC also serves other dishes such as salads, chicken burgers, fries, wraps, various non-alcoholic drinks and desserts. In addition, a separate range of products is available in different countries, such as kebabs, sandwiches, tortillas and biscuits. In addition, beef, pork and fish products are also being tried at some locations in the 21st century.
source (visit link)
Location Type: Stand alone