PHG Boekenmarkt - Putten, the Netherlands
A second-hand bookstore operated by the Historical Society of Putten
Location: Gelderland, Netherlands

NL Van bron
PHG Boekenmarkt, een boekenwinkel waar de boeken een tweede leven krijgen! Vele boekenliefhebbers hebben de weg gevonden naar de PHG Boekenmarkt op de Dorspsstraat 33 in Putten.

De winkel waar de boeken, zoals ook op de vorige locatie, zijn gesorteerd op onderwerp biedt veel ruimte om in alle rust in de grote voorraad (meer dan 10.000 ) kwalitatieve goede tweedehands boeken te snuffelen.

De opbrengst blijft hetzelfde, bestemt voor de beide musea in Putten; Historisch Museum De Tien Malen en Museumboerderij Mariahoeve.De PHG Boekenmarkt is open op: Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 10:00 – 16:00
ENG From source
PHG Boekenmarkt, a bookshop where books get a second life! Many book lovers have found their way to the PHG Boekenmarkt at 33 Dorspsstraat in Putten.

The shop where the books are sorted by subject, as in the previous location, offers plenty of space to browse the large stock (more than 10,000) of good quality second-hand books in peace.

The proceeds remain the same and are intended for both museums in Putten; Historical Museum De Tien Malen and Museum Farm Mariahoeve. The PHG Book Market is open on: Wednesday, Friday and Saturday from 10:00 – 16:00
Physical Address::
Dorpsstraat 33