Kupittaan pesäpallostadium - Turku, Finland
Pieni stadium pienelle joukkueelle. Small stadium for small baseball team.
Location: Finland

[FIN] Pikkuinen huonossa kunnossa oleva stadium jossa katsomo on todella huonosti hoidettu, mutta pesäpallo kenttä on paremmassa kunnossa. Waymark vie sinut kentän tulostaulun eteen.

Kupittaan puistossa oleva suomalaisen pesäpallon kenttä. Paikalta löytyy katsomo, wc-tilat ja pukukopit. Tämä kenttä on Turku Pesis joukkueen kotikenttä. Seura on perustettu vuonna 1949 ja se on voittanut naisten SM-kultaa vuonna 1982 ja pronssia kaudella 1981. Turku-Pesiksen alkuperäinen nimi oli Lännen Pallo. Nimenvaihdos tehtiin vuonna 1990. Seuralla on ollut joukkueet naisten ja miesten suomensarjassa. Erityisesti seura tunnetaan junioreiden harrastusjoukkueena.

Seuran historiasta: (visit link)

[EN] A small stadium in poor condition where the stadium benches are really badly maintained, but the baseball field is in better condition. Waymark takes you to the front of scoreboard on the field.

The Finnish baseball field in Kupittaa park. There is a stadium, toilets and changing rooms. This field is the home field of the Turku Pesis team. The club was founded in 1949 and won the women's championship gold in 1982 and bronze in the 1981 season. The original name of Turku Pesis was Lännen Pallo. The name change was made in 1990. The club has had teams in the women's and men's Finnish league. The club is especially known as a hobby team for juniors.

About the history of the club: (visit link)
Home Team: Turku Pesis