Männäisten silta - Uusikaupunki, Finland
Männäisten ruukin vanha silta. Old bridge of Männäinen ironworks.
Location: Finland

[FIN] Vanha kivisilta Männäisten ruukin alueella. Kyseessä on yhä tieliikenteen käytössä oleva silta joka on yksikaistainen.

Männäisten ruukki on perustettu 1747.. Alueella on säilyneenä useita alkuperäisiä rakennuksia.
Tämä silta on kaksiholvinen ja sen alta kulkee sirppujoki kohti pientä putousta jossa on ollut ennen patorakennelma. Siltaa on hieman vaikeaa kuvata, koska joen reunoille ei pääse aivan joka kohdasta.

Museovirasto on julkaissut Männäisten ruukista paljon historiallista tietoa sivuillaan: (visit link)

[EN] An old stone bridge in the Männäinen Ruukki area. It is a single-lane bridge still in use by road traffic.

Männäinen Ruukki was founded in 1747. Several original buildings have been preserved in the area. This bridge has two arches, one bigger, one smaller. The sirppu (sickle) river runs under it towards a small waterfall where there used to be a dam structure. It's a bit difficult to photograph the bridge, because you can't get to the edges of the river from every point.

The Finnish Museum Agency has published a lot of historical information about the Männäinen ironworks on its website: (visit link)
Physical Location (city, county, etc.): Kalanti

Road, Highway, Street, etc.: Männäistenkoskentie