Verzorgingsplaats Haarrijn - Maarssen, the Netherlands
31U E 636861 N 5778815
The service area is among the largest care areas along the A2 and the only one in the direction from Amsterdam to Utrecht.
Location: Utrecht, Netherlands

NL Van bron
Verzorgingsplaats Haarrijn is een Nederlandse verzorgingsplaats, gelegen aan de A2 Amsterdam-Maastricht tussen afrit 5 Breukelen en afrit 6 Maarssen in de gemeente Stichtse Vecht. De verzorgingsplaats dankt haar naam aan het kanaaltje Haarrijn, dat net ten zuiden van deze verzorgingsplaats stroomt.

Bij de verzorgingsplaats is een tankstation aanwezig van Shell. Hier is ook een grote vestiging van Starbucks. Rijkswaterstaat heeft de verzorgingsplaats Haarrijn in juli 2008 opgeknapt en nieuwe parkeerplaatsen voor vrachtwagens aangelegd. Voor extra lange en zware vrachtwagens, kortweg LZV’s, zijn 18 plaatsen ontwikkeld. Op de verzorgingsplaats is ook een spiegelafstelplaats, waar vrachtwagenchauffeurs hun spiegels kunnen afstellen.

De verzorgingsplaats ligt precies op 5 graden oosterlengte.
ENG From source
Haarrijn care center is a Dutch rest area, located on the A2 Amsterdam-Maastricht between exit 5 Breukelen and exit 6 Maarssen in the municipality of Stichtse Vecht. The service area owes its name to the small canal Haarrijn, which flows just south of this service area.

There is a Shell gas station at the service area. There is also a large Starbucks branch here. Rijkswaterstaat renovated the Haarrijn service area in July 2008 and created new parking spaces for trucks. 18 places have been developed for extra long and heavy trucks, or LHVs for short. There is also a mirror adjustment area at the service area, where truck drivers can adjust their mirrors.

The rest area is exactly 5 degrees east longitude.
Highway Number: A2