Cafe Hertog Jan Proeverij - Arcen, NL
32U E 303761 N 5707625
Er loopt een pijpleiding vanuit de brouwerij rechtstreeks naar de pub Je hebt een grote keuze uit speciaal bieren van de tap. There is a pipeline from the brewery directly to the pub You have a large choice of special beers on tap.
Location: Limburg, Netherlands

Je kunt bij de proeverij borrelen, lunchen en dineren met daarnaast natuurlijk een lekker speciaal biertje van de tap.

"De Hertog Jan Proeverij heeft niet alleen historisch maar ook letterlijk een hechte band met de tegenovergelegen brouwerij. Via een bierleiding die over de weg stroomt, vloeit het pils rechtstreeks vanuit de brouwerij bij ons uit de tap.
Beleef de interessante rondleiding bij onze overburen en kom vervolgens naar hartenlust bij ons proeven met keuze uit maar liefst 125 speciaalbieren."

Eng
You can have a drink, lunch and dinner at the tasting, and of course a nice special beer from the tap.

"The Hertog Jan Proeverij not only has a close relationship historically, but also literally with the brewery opposite. The lager flows directly from the tap from the brewery via a beer pipe that flows over the road.
Experience the interesting tour with our neighbors across the street and then come and taste us to your heart's content with a choice of no fewer than 125 specialty beers."
(visit link)

"Unabashedly chew our delicious spare ribs or enjoy our well-filled zoervleisj that has simmered in peace in our Hertog Jan Bock beer. Awaken the Burgundian in yourself and let us advise you on a matching beer to accompany your dish."
(visit link)
"Ongegeneerd kluiven van onze heerlijke spareribs of genieten van ons goedgevulde zoervleisj dat in alle rust gesudderd heeft in ons Hertog Jan Bockbier. Wakker de Bourgondiër in jezelf aan en laat je adviseren voor een bijpassend bier bij je gerecht"
Live Entertainment: no

Outdoor Dining Available: yes