Rijnstraat 40 - Woerden - NL
Rijnstraat 40 - Woerden
Location: Utrecht, Netherlands

Rijnstraat 40 is een pand uit de 19e eeuw waar niet veel van te vinden is op het WWW, momenteel zit er een bakkerij in gevestigd

Terwijl in de andere filialen de horeca ondersteunend is aan de bakkerswinkel, is het ontspanningsgedeelte in dit filiaal beduidend groter. Bij de bakkerij waar het Handgemaakt assortiment wordt gemaakt, is een koffiebar ingericht voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of thee. Maar je kan er ook terecht voor een glas wijn of bier. Een stukje verder de winkel in staat, onder een glazen koepel, een binnentuin met loungebanken waar het heerlijk toeven is met een kopje koffie en iets lekkers. Wie het hogerop wil zoeken, kan naar de vide. Hier vandaan heb je zicht op alles wat zich beneden afspeelt. Je kijkt naar de bakkers die het deeg kneden of het verse brood uit de oven halen. Maar ook naar de barista die op de speciale manier jouw koffie klaarmaakt. Op de eerste verdieping is opnieuw het binnen-buiten gevoel vormgegeven. Vanuit de grote fauteuils heb je uitzicht op een modern aangelegde tuin waarin het groen in oude kratten is verwerkt.
bron (visit link)
Rijnstraat 40 is a building from the 19th century that is not much found on the WWW, at present it houses a bakery.

While in the other branches the catering industry supports the bakery shop, in this branch the entertainment part is significantly larger. In the bakery where the Handmade range is made, a coffee bar has been set up for everyone who would like a cup of coffee or tea. But you can also go there for a glass of wine or beer. A little further into the shop, under a glass dome, is a courtyard garden with lounge sofas where you can relax with a cup of coffee and something tasty. If you want to go higher up, you can go to the mezzanine. From here you have a view of everything that is going on downstairs. You can watch the bakers kneading the dough or taking the fresh bread out of the oven. But also of the barista who prepares your coffee in a special way. On the first floor, the indoor-outdoor feeling has been recreated. From the big armchairs you have a view on a modern landscaped garden in which the green is processed in old crates.
source (visit link)
Physical Address: