Elcykel ladestation på Munkebo bakke - Munkebo, Denmark
32U E 599365 N 6147913
Ladestation til elcykler ved informationshytten på toppen af Munkebo Bakke. Der er fri adgang til lade stationerne og arealet hele døgnet.
Location: Denmark

Fra Munkebo bakke er der en fornem udsigt til både Odense Fjord og Kertinge nor mod syd. Skuret med informationer om nyere tid og vikingebebyggelsen på bakken er opført i 2021. Tårnet på Loddenhøjen er bygget i 1993 til erstatning for det gamle udsigtstårn fra 1890´erne. Øverst på muren har den lokale kunstner Finn Bjørnholt lavet kakler, der viser, hvorfor Munkebo er verdens navle. Med stor skrift nærmest en, står de nære steder som Lindø Port of Odense og Kølstrup Kirke, mens de fjernere steder som f.eks. Mexico står med lille skrift.

English: Charging station for electric bicycles at the information cabin at the top of Munkebo Bakke. There is free access to charge the stations and the area around the clock.

From Munkebo hill there is a distinguished view to both Odense Fjord and Kertinge north to south. The shed with information about recent times and the Viking buildings on the hill was built in 2021. The tower on Loddenhøjen was built in 1993 to replace the old lookout tower from the 1890s. At the top of the wall, the local artist Finn Bjørnholt has made tiles that show why Munkebo is the navel of the world. With large writing closest to one, they stand near places like Lindø Port of Odense and Kølstrup Church, while the more distant places such as. Mexico is in small print.
Munkebo bakke Oldager 5330 Munkebo

Free or Fee ?: Free