Parijse brug Woerden - NL
De Parijse brug is een betonnen boogbrug over de singel
Location: Utrecht, Netherlands

De Parijse brug is een betonnen boogbrug over de Singel die het centrum met de Vogelbuurt verbindt. De officiële naam is Wilhelminabrug of ook wel Oostsingel-brug, maar zo wordt deze brug door niemand in Woerden genoemd. De brug ligt naast de Wilhelminaschool, en is gebouwd in 1939. De volksnaam Parijse brug komt door het uiterlijk met bogen.

bron (visit link)
The Paris bridge is a concrete arch bridge over the Singel that connects the city centre with the Vogelbuurt. The official name is Wilhelminabrug or also Oostsingel-brug, but nobody in Woerden calls it that. The bridge is located next to the Wilhelmina School and was built in 1939. The popular name Paris bridge comes from its appearance with arches.

source (visit link)
Length of bridge: 80 mtr