Simonis&Buunk - Ede, NL
Een keur aan kunst bij Simonis&Buunk art gallerie
Location: Gelderland, Netherlands

Tijd voor schoonheid, tijd voor een schilderij. Van Hollandse Romantiek tot Franse impressionisten, Duitse expressionisten tot Nederlandse abstracten. Welkom bij Simonis & Buunk in Ede!

We hebben drie galeries vol met schilderijen en beelden uit de 19e en 20e eeuw. Tijd om uw hart op te halen. Kunst geeft kleur aan je leven.

Komt u kijken?
In alle rust dwalen door schoonheid. Een oase van kunst in de drie royale panden – ruim 1.000 m² – en beeldentuin van Simonis & Buunk.

Simonis & Buunk Kunsthandel is een familiebedrijf sinds 1927, met drie galeries in het midden van Nederland, aan de Notaris Fischerstraat in Ede. Al vier generaties lang wordt hier gehandeld in kunst van hoog en middelhoog niveau.

Door de jaren heen hebben wij naam gemaakt op gebied van 19e-eeuwse schilderijen, met speciale nadruk op Nederlandse romantiek, Haagse School, Hollandse impressionisten, expressionisten, Groninger Ploeg en zowel 20e-eeuwse realisten als abstract werk. De collectie is aangevuld met werk van kunstenaars uit Frankrijk, Duitsland, België en Engeland. Ook kunt u in Ede terecht voor restaureren, waarvoor wij u vrijblijvend adviseren.

Stap in de wereld van Simonis & Buunk. Ontdek digitaal de collectie van ruim 4.000 schilderijen, aquarellen en sculpturen. Prijzen lopen uiteen van 1.000 euro tot en met 500.000 euro. De website is een uitnodiging om naar Ede te komen. Daar is alles live te kijk én te koop. Oog in oog is alles nog mooier.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, 11:00-17:00 uur, en zondags op afspraak: 0318 652 888 of info@simonisbuunk.nl

Eng
Time for beauty, time for a painting. From Dutch Romanticism to French Impressionists, German Expressionists to Dutch abstracts. Welcome to Simonis & Buunk in Ede!

We have three galleries full of paintings and sculptures from the 19th and 20th centuries. Time to indulge yourself. Art gives color to your life.

Are you coming to see?
Wander through beauty in peace. An oasis of art in the three spacious buildings – more than 1,000 m² – and sculpture garden by Simonis & Buunk.

Simonis & Buunk Kunsthandel has been a family business since 1927, with three galleries in the middle of the Netherlands, at Notaris Fischerstraat in Ede. High and medium level art has been traded here for four generations.

Over the years we have made a name for ourselves in the field of 19th-century paintings, with a special emphasis on Dutch Romanticism, The Hague School, Dutch Impressionists, Expressionists, Groninger Ploeg and both 20th-century realists and abstract work. The collection is supplemented with work by artists from France, Germany, Belgium and England. You can also go to Ede for restoration, for which we advise you without obligation.

Step into the world of Simonis & Buunk. Digitally discover the collection of more than 4,000 paintings, watercolors and sculptures. Prices range from 1,000 euros to 500,000 euros. The website is an invitation to come to Ede. Everything is live there to watch and for sale. Eye to eye, everything is even more beautiful.

We are open from Tuesday to Saturday, 11:00-17:00, and on Sundays by appointment: 0318 652 888 or info@simonisbuunk.nl
Type of art sold: all kinds of Types of Art

Type of gallery: Profit