't Taphuys - Arnhem, the Netherlands
A pub in a monumental building in Arnhem where you can tap your own beers and wines
Location: Gelderland, Netherlands

NL Van bron
Wat 't Taphuys echt uniek maakt is natuurlijk het zelf tappen van bieren en wijnen. In al onze vestigingen vind je een uitgebreid assortiment en kun jij eindeloos je tapkunsten blijven vertonen! Tapkaartje halen, in de houder plaatsen en tappen maar. Jij bepaalt de hoeveelheid, ga je voor een vol glas of proef je een beetje van alles?

Bij iedere vestiging vind je 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen. Verschillende prijscategorieën, verschillende soorten, verschillende smaken en een regelmatig wisselend aanbod, zo raak je nooit uitgetapt en geproefd! Haal een tapkaart en begin met ontdekken!

Van bron
Op het Jansplein werd in 1888 en 1889 het hoofdpostkantoor van Arnhem gebouwd, dat er vandaag de dag nog steeds staat, maar sinds 2 april 2009 niet meer die functie heeft. Het postkantoor werd toen gesloten. Het gebouw werd ingrijpend gerenoveerd en vanaf 2010 waren er een boekhandel en horeca gevestigd. In 2017 kwam ’t Taphuys in het gebouw. Een horecagelegenheid waar je zelf tappend kunt kiezen uit honderd verschillende bieren.
ENG From source
What makes 't Taphuys really unique is of course the tapping of beers and wines. You will find an extensive range in all our branches and you can continue to show your tapping skills endlessly! Pick up a tap card, place it in the holder and tap away. You decide the amount, do you go for a full glass or do you taste a little bit of everything?

At each location you will find 40 to 100 beers and 32 to 80 wines. Different price categories, different types, different flavors and a regularly changing range, so you never get bored and tasted! Get a tap card and start exploring!

From source
The Arnhem main post office was built on Jansplein in 1888 and 1889, which is still there today, but no longer has that function since 2 April 2009. The post office was then closed. The building was radically renovated and from 2010 a bookshop and catering industry were established. 't Taphuys moved into the building in 2017. A catering facility where you can choose from a hundred different beers while tapping.
Real Ale: no

Bar Food Available: yes