Camping de Vinkenkamp - Lieren, the Netherlands
A fun family-oriented campground at the edge of the Veluwe
Location: Gelderland, Netherlands

NL Wij zijn in de zomervakantie naar de Veluwe gegaan. Naar camping Vinkenkamp bij Lieren. Het is een camping met vier grote velden voor tijdelijke kampeerders en twee zones voor vaste kampeerders. Verspreid over de camping zijn ook enkele glamping tenten, chalets en een bungalow. Er zijn veel speeltuintjes voor kinderen en er werden twee grote luchtforten opgelaten. Ook het sanitair was netjes in de twee gebouwen. Midden in de camping is de receptie met restaurant en een kleine kinderboerderij. In de omgeving vind je veel toeristische attracties in de Veluwe en de steden Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Het verblijf is ons erg bevallen, maar wij waren wel blij dat we op de Buitenweide stonden. Daar was iets meer ruimte dan op de andere velden. Op de Albaweide heb je echter een speeltuin in het midden van het veld en daar kan je dus de kinderen beter in de gaten houden dan op de Buitenweide. De prijs voor 1 nacht kamperen is 17 tm 24 euro, afhankelijk van het seizoen.
ENG We went to the Veluwe during the summer holidays. To camping Vinkenkamp near Lieren. It is a campsite with four large fields for temporary campers and two zones for permanent campers. Scattered around the campsite are a few glamping tents, chalets and a bungalow. There are many playgrounds for children and two large air fortresses were erected. The sanitary facilities were also neat in the two buildings. In the middle of the campsite is the reception with restaurant and a small petting zoo. In the area you will find many tourist attractions in the Veluwe and the cities of Apeldoorn, Arnhem and Zutphen. We really liked the stay, but we were glad that we were on the Buitenweide. There was slightly more space there than on the other fields. On the Albaweide, however, you have a playground in the middle of the field, so you can keep an eye on the children there than on the Buitenweide. The price for 1 night camping is 17 to 24 euro's, depending on the season.

Pets Allowed: yes

Utility Hookups: yes