Sankt Knuds kirke - Odense, Denmark
32U E 588074 N 6139631
Udsigt til Skt. Knuds kirke - Domkirken i Odense - fra H.C. Andersen havn. På den anden side af broen over åen ses statuen af H.C. Andersen. Haven og området er offentligt tilgængeligt hele året.
Location: Denmark

Postkortet har et stempel med datoen 3. juli 1957. Teksten lyder: "Kære Grethe og Jonna. Lige en hilsen her fra Odense. Jeg har det strålende og håber I også har det godt. I går var vi ved stranden hele dagen, det var frygteligt varmet, 29 grader, og jeg blev rød på benene for jeg har jo ingen badedragt, derfor smed jeg nederdelen og smøgede underkjolen op så det hjalp. Jeg håber I skriver snart. Kærlig hilsen, Ruth."

Postkortet viser udsigt til Skt. Knuds kirke - Domkirken i Odense - fra H.C. Andersen havn. På den anden side af broen over åen ses statuen af H.C. Andersen. Haven og området er offentligt tilgængeligt hele året.

Kirken har navn efter Knud d. 4., der levede fra ca. år 1040 til 1086. Han var konge af Danmark i årene 1080-86 og fik senere tilnavnet "Den Hellige".

Byggeriet af kirken blev påbegyndt i slutningen af 1200-tallet. Den blev indviet den 30. april 1499.

Læs mere om kirken og besøgstider på (visit link)

English: The postcard has a stamp with the date 3 July 1957. The text reads: "Dear Grethe and Jonna. Just a greeting here from Odense. I have a great time and hope you also have a good time. Yesterday we were at the beach all day, it was terribly hot, 29 degrees, and I turned red on my legs because I have no swimsuit, so I threw on the skirt and tucked up the petticoat so it helped. I hope you write soon. Kind regards, Ruth. "

The postcard shows a view of Skt. Knud's Church - The Cathedral in Odense - from H.C. Andersen harbor. On the other side of the bridge over the creek is seen the statue of H.C. Andersen. The garden and the area are publicly accessible all year round.

The church is named after Knud the 4th, who lived from approx. years 1040 to 1086. He was king of Denmark in the years 1080-86 and was later nicknamed "The Holy".

Construction of the church began in the late 13th century. It was inaugurated on April 30, 1499.

Read more about the church and visiting hours at (visit link)