Spodsbjerg Fyr - Hundested, Danmark
Location: Denmark

Spodsbjerg Fyrtårn ligger i et bakket område med stejle skrænter til kysten. Fyret kan kun ses udefra. Det nuværende fyrtår er bygget i 1907 og er 9 meter højt.
I 1845 bestod fyret kun af en lygtem der blev hejst op i en pæl, men 20 år senere blev der opført et 5 meter højt fyrtårn. Og det er dette fyrtårn, der nu er ændret til 9 meter højde og med en blaugasbrænder.

Spodsbjerg Lighthouse is located in a hilly area with steep slopes to the coast. The lighthouse can only be seen from the outside. The current lighthouse was built in 1907 and is 9 meters high.
In 1845 the lighthouse consisted only of a lantern that was hoisted up on a pole, but 20 years later a 5 meter high lighthouse was built. And it's this lighthouse that has now been changed to a height of 9 meters and with a blaugas burner.

Coastal Lighthouse: Lighthouse