Vognhjul - Bundsbæk Vandmølle - Skjern, Danmark
Området ved Bunsbæk Vandmølle er nu museumsområde. På gårdspladsen kan man se flere vognhjul.
Location: Denmark

Ved Bundsbæk Vandmølle er flere vognhjul placeret op af en mur og oven på en gammel møllesten. Området er indrettet som museum. Om de gamle vognhjul stammer fra møllens arbejsvogne eller samlet fra andre steder, er uvist.
Der har oprindeligt været en vandmølle helt tilbage til 1638 men den nuværende vandmølle er opført i 1843, efter at den tidligere mølle brændte.
Skjern Museum overtog møllen i 1975.

At Bundsbæk Watermill, several wagon wheels are placed up against a wall and on top of an old millstone. The area is designed as a museum. Whether the old wagon wheels originated from the mill's work wagons or collected from other places is unknown.
There was originally a watermill all the way back to 1638 but the current watermill was built in 1843 after the previous mill burned.
Skjern Museum took over the mill in 1975.