Odense åfart - Odense River sailing - Odense, Denmark
32U E 587455 N 6139303
Åfarten i Odense er en gammel tradition. Her kan man sejle op ad åen og det gjorde man også i 1800-tallet, da Fruens bøge blev etableret som lystskov. Turen er knap 6 kilometer op ad åen og tilbage igen.
Location: Denmark

Turen starter i Munke mose, der er et gammelt moseområde, der i 1800-tallet blev omlagt til offentlig park. Herfra sejsler man ad den smukke strækning langs åen forbi Odense Zoologiske have og ender ved anlægspladsen i Fruens bøge, der var Odenses første lystskov. Her kan man vælge at sejle med tilbage eller gå en tur i skovene med picnic kurven under armen.

I sommerperioden har skibene tit livejazzband med ombord.

English: Åfarten - Odense River Sailing - in Odense is an old tradition. Here you can sail up the river as they did in the 19th century, when the forest Fruens Bøge was established as a pleasure forest. The trip is almost 6 kilometers up the river and back again.

The trip starts in Munke Mose, which is an old bog area that was drained and converted into a public park in the late 19th century. From here you sail along the beautiful stretch along the river past Odense Zoo and end at the construction site in Fruens bøge, which was Odense's first pleasure forest. Here you can choose to sail back or go for a walk in the woods with the picnic basket under your arm.

During the summer, the ships often have live jazz bands on board.

Adult Ticket Price in local currency: 95