Tøjrepæl - Rudkøbing, Danmark
Har du planlagt at komme ridende til Apotektet, kan du binde hesten ved pælen.
Location: Denmark

Ud mod gaden, mellem apotekets tidligere hestestald og selve apoteket, står der stadig en pæl af granit med en jernring, hvor hesten kan tøjres .
Apoteket i Rudkøbing er bygget i 1705 og fungerer stadig som apotek. Der har både været laboratorium og apotekerhave i forbindelse med apoteket.
Apoteket og omgivelserne er fredet.

Facing the street, between the pharmacy's former horse stable and the pharmacy itself, there is still a Hitching Post of granite where the horse can be tethered.
The pharmacy in Rudkøbing was built in 1705 and still functions as a pharmacy. There has been both a laboratory and a pharmacy garden in connection with the pharmacy.
The building and its surroundings are listed