Anders Sandøe Ørsted - Rudkøbing, Danmark
32U E 609425 N 6089113
Anders Sandøe Ørsted er født i Rudkøbing og var Statsminister i Danmark fra 21. april 1853 – 12. december 1854
Location: Denmark

Anders Sandøe Ørsted ( 21. december 1778 - 1. maj 1860) er født i Rudkøbing hvor faderen var apoteker. Anders Sandøe Ørsted læste jura og filosofi på Københavns Universitet. Hans bror er den berømte videnskabsmand Hans Christian Ørsted som opdagede elektromagnetismen.
Anders Sandøe Ørsted var Statsminister i Danmark fra 21. april 1853 – 12. december 1854 i Ørsted Regeringen. Han var den tredie Statsminister i Danmark.

Anders Sandøe Ørsted (21 December 1778 - 1 May 1860) was born in Rudkøbing where his father was a pharmacist. Anders Sandøe Ørsted studied law and philosophy at the University of Copenhagen. His brother is the famous scientist Hans Christian Ørsted who discovered electromagnetism.
Anders Sandøe Ørsted was Prime Minister of Denmark from 21 April 1853 - 12 December 1854 in the Ørsted Government. He was the third Prime Minister of Denmark.

President Name: Anders Sandøe Ørsted

Birth Place?: yes