Mindesten for politiet, Soldaternes Mindelund, Viborg - Danmark
Mindesten for politiet i Soldaternes Mindelund
Location: Denmark

På den årlige mindedag ved Rindsholm kro blev der d. 6. juli 2015 afsløret en mindesten for de politifolk der er faldet i udsendt tjeneste samt de øvrige medlemmer af politikorpset.
På mindestenen står følgende tekst:
"POLITI
DENNE STEN ER REJST TIL ÆRE
FOR ALLE DER HVER DAG
YDER EN STOR INDSATS FOR AT
SKABE SIKKERHED OG TRYGHED
OG TIL MINDE OM DEM
DER MISTEDE LIVET I TJENESTEN

MOD
RESPEKT
HANDLEKRAFT

Dansk Politi 4. juli 2015

Om Danske soldaters Mindelund:

Første officielle mindesten i "Danske soldaters mindelund" blev afsløret i parken ved Rindsholm Kro den 4. juli 2004 af chefen for Jydske Dragonregiment, repræsentanter for regeringen, alle værn, veteraner og deres familie.

I kroens park, der afgrænses af Nørre Å, ligger danske soldaters mindelund på historisk grund, til minde om kampen ved Rindsholm Kro den. 4. juli 1849, hvor brave danske dragoner og infanterister afværgede et preussisk angreb på Viborg, og til minde om de mere end 100.000 danskere, der har været udsendt overalt i verden i fredens tjeneste for FN, NATO, OSCE og EU.

Forsvarets folk har selv deltaget i oprettelsen af mindelunden og alle værn er repræsenteret.
På mindevæggen i mindelunden, er alle de danske soldater faldet i kamp.
Kilde: rindsholm-kro.dk

On the annual memorial day at Rindsholm Inn, a memorial stone was unveiled on 6 July 2015 for the police officers who have fallen when serving abroad and the other members of the police force.
The memorial stone has the following text:
"POLICE FORCE
THIS STONE HAS BEEN RAISED IN HONOR
FOR EVERYONE WHO EVERY DAY
MAKES A GREAT EFFORT TO
ENSURE SAFETY
AND IN MEMORY OF THOSE
WHO LOST THEIR LIFE DURING SERVICE

COURAGE
RESPECT
ENERGY

Danish Police July 4th 2015

About the memorial grove:

Memorial grove of Danish soldiers
The first official memorial stone in the "Danish soldiers' memorial grove" was unveiled in the Rindsholm inn's park on 4 July 2004 by the head of the Jutland Dragon Regiment, representatives of the government, all guards, veterans and their families.

In the inn's park, which is bounded by Nørre Å, are Danish soldiers' memorial grove on historical grounds, in memory of the battle at Rindsholm Kro den. July 4, 1849, when brave Danish dragoons and infantrymen averted a Prussian attack on Viborg, and in memory of the more than 100,000 Danes who have been deployed around the world in the service of peace for the UN, NATO, OSCE and the EU.

The people of the Armed Forces participated in the creation of the memorial grove and all forces are represented.
On the memorial wall in the memorial grove, all the Danish soldiers have fallen in battle
Source : rindsholm-kro.dk