Badstuen - Svendborg, Danmark
Svendborg Byvåben udført som neonskilt. Ses i gavlen ved Badstuen
Location: Denmark

Svendborg Byvåben i neon ses på Svendborg Svømmehal og Badstue. Svendborgs byvåben viser tre røde tårne over fem hvide bølger på en blå baggrund. Over tårnene er der en gul nymåne og en gul sekstakket stjerne. Byvåbnet kan dateres tilbage til 1300-tallet.

Svendborg Svømmehal blev indviet 28. april i 1935 og er provinsens ældste.
Fra 1924 til 1994 var der fungerende badstue, som blev benyttet af byens borgere, både før og efter badeværelsets tilblivelse.
I dag bruges svømmehallen til skolesvømning og til morgensvømning.

Svendborg City coat of arms made in neon can be seen at Svendborg Swimming Hall and Sauna. Svendborg's city coat of arms shows three red towers over five white waves on a blue background. Above the towers is a yellow new moon and a yellow six-pointed star. The city coat of arms can be dated back to the 14th century.

Svendborg Swimming Hall was inaugurated on April 28, 1935 and is the province's oldest.
From 1924 to 1994, there was a functioning sauna, which was used by the citizens of the city, both before and after the creation of the bathrooms in their homes.
Today, the swimming pool is used for school swimming and for morning swimming.

Business Name: Svendborg Svømmehal og Badstue