Joe & The Juice - Storcenteret - Kolding, Danmark
Joe & The Juice er en juicebar der findes mange steder, blandt andet her i Kolding Storcenter.
Location: Denmark

Joe & The Juice er en juicebar der findes mange steder, blandt andet her i Kolding Storcenter. Den ligger ved Storetorv. Juicebaren er hyggelig og der serveres sandwich, juice og økologisk kaffe.
Alene i Danmark er der 68 Joe & The Juice barer. Virksomheden blev grundlagt i 2002 af Kaspar Basse med den første butik i København. I august 2017 åbnede butik nr. 200 på verdensplan.

Joe & The Juice is a juice bar that can be found in many places, including here in Kolding Storcenter. It is located by Storetorv. The juice bar is cozy and serves sandwiches, juices and organic coffee.
In Denmark alone, there are 68 Joe & The Juice bars. The company was founded in 2002 by Kaspar Basse with the first store in Copenhagen. In August 2017, store No. 200 opened worldwide.