Heklucht met waterspuit - Tilburg, the Netherlands
Fill the water tube and keep everyone at (at least) 1,5 meters!
Location: Noord-Brabant, Netherlands

Dit kunstwerk bestaat uit een gemodificeerde heklucht. Wat is een heklucht?

van Tilburg.com:

Een Heklucht is een roestvrijstalen fietsbeugel met een ingebouwde fietspomp in een van de poten. Het is een handig kunstwerk dat gebruikt kan worden om fietsbanden mee op te pompen. ze zijn in 2009 in het centrum van Tilburg geplaatst.

Nu heeft iemand (kon de artiest niet op het web vinden) het heklucht zodanig gemodificeerd dat er water mee geschoten kan worden. Vul de emmer bij het tappunt om de hoek, vul de spuit via de rode knop en breng de spuit op druk met de fietspomp. De spuit staat nu op spanning en kan afgevuurd worden. Zo kan je iedereen op de juiste afstand houden om niet ziek te worden.

This artwork consists of a modified heklucht. What is a heklucht?

from Tilburg.com:

A Heklucht is a stainless steel bicycle bracket with a built-in bicycle pump in one of the legs. It is a handy work of art that can be used to inflate bicycle tires. they were placed in the center of Tilburg in 2009.

Now someone (could not find the artist on the web) has modified the stern air in such a way that water can be shot with it. Fill the bucket at the tapping point around the corner, fill the syringe via the red button and pressurize the syringe with the bicycle pump. The syringe is now on and can be fired. This way you can keep everyone at the right distance to avoid getting sick.
Title of Piece: Pret op afstand

Artist: unknown