Dansepavillion i Prices Have - Faaborg, Danmark
32U E 580528 N 6106415
I Prices Have lå tidligere et forlystelsesetablissement med restaurant og dansesal. Nu er der kun få synlige rester af stedet.
Location: Denmark

I Prices Have lå tidligere et forlystelsesetablissement med restaurant og dansesal. Stedet blev bygget omkring år 1900 og blev revet ned i 1969. Nu er der kun få synlige rester af stedet. En trappe og noget fundament giver et indtryk af hvor stort stedet var. Gamle egetræer og skov har overtaget stedet.
Da restaurant og dansehal var åbent var det meget brugt af byens borgere til forskellige festligheder. .
I 1930'erne havde den danske hær depot i bygningen, der ikke uventet blev beslaglagt af tyskerne under besættelsen. Efter krigen forsøgte forskellige foreninger at genoplive tidligere tiders festligheder, men det lykkedes aldrig og bygningerne forfaldt. I 1969 besluttede kommunen at bygningerne skulle rives ned.

In Prices Have used to be an amusement establishment with a restaurant and dance hall. The establishment was built around the year 1900 and was demolished in 1969. Now there are only a few visible remains of the place. A staircase and some foundation give an impression of how big it was. Old oak trees and forest have taken over the place.
When the restaurant and dance hall were open, it was widely used by the citizens of the city for various festivities.
In the 1930s, the Danish army had a depot in the building, which was not unexpectedly seized by the Germans during the occupation. After the war, various associations tried to revive the festivities of earlier times, but never succeeded and the buildings fell into disrepair. In 1969, the municipality decided that the buildings should be demolished.

Terrain: