Udsigtstårnet - Svanninge, Denmark
32U E 579936 N 6109530
Man kan opleve en storslået udsigt over Svanninge Bakker fra tårnet. På de fem etager er der en udstilling om Svanninge Bakkers natur- og kulturhistorie.
Location: Denmark

Dansk: Den første restaurant Skovlyst blev opført i 1926 af gårdejer Jens Andersen. Han var interesseret i astronomi, og i 1935 byggede han det 18 meter høje tårn bag restauranten. I toppen var der placeret en stjernekikkert. I dag kan man opleve en storslået udsigt over Svanninge Bakker fra tårnet. På de fem etager er der en udstilling om Svanninge Bakkers natur- og kulturhistorie. Hvis man som gruppe kommer på en vinterdag hvor tårnet er låst, kan man låne en nøgle hos Restaurant Skovlyst som ligger lige ved siden af.

English: The first restaurant Skovlyst was built in 1926 by farm owner Jens Andersen. He was interested in astronomy, and in 1935 he built the 18-meter-high tower behind the restaurant. At the top was a telescope. Today you can experience a magnificent view of Svanninge Bakker from the tower. On the five floors, there is an exhibition about Svanninge Bakker's natural and cultural history. If you as a group come on a winter day where the tower is locked, you can borrow a key from Restaurant Skovlyst which is right next door.

Height of Look-Out Tower in feet: 59.00

Difficulty: