Klokketårn på Vor Frue Kirke - Svendborg, Danmark
32U E 602806 N 6102679
Vor Frue Kirke er bygget fra 1253-1279, beliggende på byens højeste punkt ... Our Lady's Church was built from 1253-1279, located on the highest point of the city
Location: Denmark

Vor Frue Kirke er bygget fra 1253-1279, beliggende på byens højeste punkt inden for de gamle volde.
Klokketårnet har pyramideformet spir og øverst med et dobbelt lanternespir fra 1768.

I tårnet er der tre kirkeklokker. Den største "Tolvklokken" fra 1656, "Mellemklokken" er fra ca. 1450, og "Stormklokken" 1505.

Klokkespillet med 27 klokker i spirets nederste lanterne er bygget i 1958. i 2009 blev klokkespillet udvidet til 36 klokker. Klokkespillet spiller med fire timers mellemrum mellem kl. 8 og kl 22 automatisk fire salmer. Det kan tillige betjenes fra et stokklaver.

Our Lady's Church was built from 1253-1279, located on the highest point of the city within the old ramparts.
The bell tower has a pyramid-shaped spire and the top with a double lantern spire from 1768.
In the tower there are three church bells. The largest "Twelve bell" from 1656, "The middle bell" is from approx. 1450, and "Storm bell" 1505.
The carillon with 27 bells in the lower lantern of the spire was built in 1958. In 2009 the carillon was expanded to 36 bells. The carillon plays at four-hour intervals between 8 and at 22 automatically four hymns. It can also be operated from a stock piano.

source: Wikipedia
Address of Tower: