Skjoldnæs Fyr - Ærø, Danmark
32U E 577250 N 6092043
Skjoldnæs Fyr er på det nordlige Ærø omgivet af en golfbane ... Skjoldnæs Lighthouse is on northern Ærø surrounded by a golf course
Location: Region Syddanmark, Denmark

Skjoldnæs Fyr er et fyrtårn, opført 1881. Det runde 22 meter høje tårn er bygget af bornholmsk granit og tegnet af ingeniøren Theodor Wedén. Fyret har et klokkeformet kobbertag.
Fyret har roterende hvidt blink som kan ses i en afstand af 20 sømil.
Der er offentlig adgang til tårnet og den forhenværende fyrmesterbolig, som nu fungerer som café og klubhus for Ærø Golfklub.

Skjoldnæs Lighthouse is a lighthouse, built in 1881. The round 22 meter high tower is built of Bornholm granite and designed by the engineer Theodor Wedén. The lighthouse has a bell-shaped copper roof.
The lighthouse has a rotating white flash which can be seen at a distance of 20 nautical miles
There is public access to the tower and the former lighthouse keeper's residence, which now serves as a café and clubhouse for Ærø Golf Club.

Source: Wikipedia
Coastal Lighthouse: Lighthouse