Vi sætter spor - Sønderborg, Denmark
32U E 550369 N 6085159
Beredte spejdere på flot galvmaleri tæt ved Christian den X. bro. Gavlmaleriet er lavet på træ og opført i 2017 af Welin SL.
Location: Denmark

Dansk: Beredte spejdere på flot galvmaleri tæt ved Christian den x. bro. Gavlmaleriet er lavet på træ og opført i 2017 af Welin SL. En cool detalje ved maleriet er, at den falder sammen med broen i baggrunden, hvis man ser den fra den rette vinkel.

Vægmaleriet viser to spejdere - en med grøn trøje og en med blå - De spejder ud i horisonten efter nye eventyr. Himlen bag dem er blå og åben. Spejderen i forgrunden støtter sig til en afskåren gren der sikkert er tænkt som vandrestav.

English: Prepared scouts on beautiful gall painting near Christian the x. bridge. The gable painting is made of wood and erected in 2017 by Welin SL. A cool detail about the painting is that it coincides with the bridge in the background if you look at it from the right angle.

The mural shows two scouts - one with a green shirt and one with a blue one - They are scouting the horizon for new adventures. The sky behind them is blue and open. The scout in the foreground leans against a cut branch that is probably meant as a walking stick.
City: Sønderborg

Location Name: Nørre havnegade 8