Bagenbjerg vindmølle - Tullebølle, Danmark
Bagenbjerg vindmølle er bygget i 1860...Bagenbjerg windmill built in 1860
Location: Region Syddanmark, Denmark

Bagenbjerg Mølle blev bygget af møller Erik Rasmussen i 1860.
Erik Rasmussens vindmølle er en gallerihollænder, der står på en grundmuret undermølle i to etagers højde. Møllekroppen var oprindeligt tækket med rør. Stråtaget blev senere erstattet med et tag af pap, som nu inden for de seneste år er udskiftet med spåner.
Møllen har i sine mere end 150-årige historie kun haft fem ejere. Den fungerede ved vindkraft indtil ca. 1960.
I 1981 købte Ole Pedersen møllen og gik i gang med at restaurere den.
Ole Pedersen, har lavet det meste af restaureringsarbejdet selv, og har gjort en beundringsværdig indsats for at bevare møllen.
Møllen kan ses efter aftale med ejer.

Bagenbjerg vindmølle is a dutch windmill type with gallery. It is built in 1860. In its more than 150-year history, the mill has had only five owners. It worked at wind power until approx. 1960.
The current owner has himself restored the mill and lives there.. The mill can be seen by contacting the owner.
Purpose: Milling

Open to the public: no