Oostvoorne, NL
31U E 575850 N 5752272
Het Oude Gemeentehuis werd gebouwd in 1909 in neorenaissance stijl. De architect was H. Goossens uit Brielle. / Het Oude Gemeentehuis (The Old Town Hall) was built in 1909 in the Neo-Renaissance style. The architect was H. Goossens from Brielle.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

Het voormalige gemeentehuis in Oostvoorne is een prachtig gebouw in de dorpskern, direct gelegen aan de Burcht van Voorne.
"Het Oude Gemeentehuis" heeft een maatschappelijke en publieke functie gekregen.
Tot een aantal jaar geleden zat hier de bibliotheek. In deze ruimte zitten nu kleine bedrijven en een forum t.b.v. workshops, presentaties en andere activiteiten.
Verder is er de bekende trouwzaal met een ontvangst- en receptieruimte.

The former town hall in Oostvoorne is a beautiful building in the village center, located directly on the Burcht van Voorne.
"Het Oude Gemeentehuis" has a social and public function.
The library was located here until a few years ago. In this space are now small companies and a forum for workshops, presentations and other activities.
There is also the well-known wedding room with a reception and reception area.
Name: Het Oude Gemeentehuis