Holešovice - "Vyprávej" - Prague, Czech Republic
A scene from Czech TV series Vyprávej
Location: Hlavní město Praha, Czechia

The second half of the 20th century in the family Dvorak. Retro series (so far 5 series, a total of 115 parts) is insight into recent Czech history through the lives of families Dvorak.

Genre: Family, Comedy
Site address: Praha 7-Holešovice, Františka Krížka 460/15
Scene description: Karel and Eva go to the cinema
=========================================================

Co se vám vybaví, když se rekne „šedesátá léta“? Soveti úspešne vysílají cloveka do vesmíru, na Západe probíhá Beatlemanie, prichází Srpen 68, v Ceskoslovensku ve volbách vyhrávají komunisté na 98,4%... Jak jste tuto dobu prožívali vy? Pripadá vám to jako dávná minulost, nebo máte najednou docela živé vzpomínky? Druhá polovina 20. století v rodine Dvorákových. Retro seriál Vyprávej je pohled do naší nedávné historie prostrednictvím osudu rodiny Dvorákových. Díky vzpomínkám vypravece Honzy se pred diváky odvíjí sága rodiny v prubehu roku, rozplétá se poutavá mozaika lidských osudu a vztahu trí generací. Práve od roku 1964 se zacíná rozvíjet...

2009 (visit link)
Movie or TV Show: Vyprávej