Hasici Požární stanice Stochov
Hasicská stanice ve Stochove. / Fire station in Stochove.
Location: Středočeský kraj, Czechia

CZ: Hasicská stanice byla ve Stochove založena v roce 1942. Soucasná stanice byla vybudována v roce 1994. V roce 2018 se hasici ze Stochova zúcastnili 238 zásahu (požáry - 51, dopravní nehody - 71, plané poplachy - 11, ostatní zásahy - 105). Zásahový obvod stanice je velmi ruznorodý. Od mestské zástavby po clenitý terén krivoklátských lesu. V okolí reky Berounky, jsou rozsáhlé chatové kolonie, dále je zde oficiální letní sídlo prezidentu Ceské republiky - zámek Lány s prilehlou lánskou oborou.

ENG: The fire station was established in Stochov in 1942. The current station was built in 1994. In 2018, firefighters from Stochov participated 238 interventions (fires - 51, traffic accidents - 71, false alarms - 11, other interventions - 105). The range of the station is very diverse. From urban development to rugged terrain of Krivoklát forests. In the vicinity of the Berounka River, there are extensive cottage colonies, as well as the official summer residence of the Presidents of the Czech Republic - the Lány Chateau with the adjacent Lany field.
Paid or Volunteer: Paid

EMS Involvement: no