1916 - Water tower, Dubbeldam, The Netherlands
(former) water tower in Dubbeldam. Nowadays used as hotel.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

The date of the buildingcan be spotted above the antrance door.

De watertoren in Dubbeldam is gebouwd in 1916 door Visser & Smit Hanab. De watertoren was één van de eerste geheel betonnen torens in Nederland.

De watertoren staat aan de Kromme Zandweg en heeft een hoogte van 36,40 meter en heeft een waterreservoir van 200 m3. De toren heeft een wenteltrap van 112 treden aan de buitenkant, die loopt naar het uitzichtsplatform.

Sinds 1973 is de watertoren hiervoor niet meer in gebruik. De toren heeft daarna nog enige tijd als zendmast gefungeerd. In 1998 konden de inwoners plannen indienen voor een nieuwe bestemming van de toren.

Momenteel is de watertoren ingericht als hotel. Daarnaast bevinden zich op de benedenverdieping een café-restaurant. Ook is er in de toren een permanente expositie. De expositie geeft praktische en gerichte informatie over het polderlandschap, de nabijgelegen Hollandse Biesbosch en de bijzondere geschiedenis van de watertoren.
Source: Wikipedia

There is a geocache there too!!