Karlín - "G. I. Joe: The Rise of Cobra" - Prague, Czech Republic
A scene from USA movie G. I. Joe
Location: Hlavní město Praha, Czechia

An elite military unit comprised of special operatives known as G.I. Joe, operating out of The Pit, takes on an evil organization led by a notorious arms dealer.

Genre: Action , Adventure , Sci-Fi
Site address: Križíková 20/12, Praha
Scene description: Scene from Paris.

=========================================================

Na zacátku filmu se ocitáme v 17. století za doby krále Ludvíka trináctého. Na mucidla je priváden skotský obchodník se zbranemi McCullen, který ale své zboží neprodával jen králi, nýbrž i jeho protivníkum. Za to ho stihl krutý trest, král mu na oblicej nechal priškvarit kovovou masku. Celá McCullenova rodina se pak rozhodne králi a vládám v budoucnosti mstít tím, že budou prodávat zbrane všem znepráteleným stranám. Pak se presouváme do nedaleké budoucnosti, kdy nejvetší svetový výrobce zbraní James McCullen predstaví nicivou nanobotickou zbran. Když ji jednotka NATO preváží, neznámé supermoderní komando se ji pokusí ukrást. Ješte že na místo dorazí mezinárodní tajná elitní jednotka G. I. Joe, ti nejlepší z nejlepších, která zachrání situaci. Jediní dva vojáci, kterí útok prežili, ted stojí pred otázkou, kdo byli tajemní útocníci, ale také, kdo jsou vlastne jejich zachránci.
Movie or TV Show: G. I. Joe: The Rise of Cobra

Year Released or First Aired: 2,009.00