Nelahozeves Chateau - Kralupy nad Vltavou, Czechia
33U E 450446 N 5567744
[CZ] Velký obrazový rám s výhledem na Vltavu a zámek Nelahozeves, okres Melník [ENG] Large picture frame with a view of the Vltava River and Nelahozeves Chateau, Melník District
Location: Středočeský kraj, Czechia

[CZ]
Kralupský BIGFRAM byl v cervenci roku 2018 postaven na pravém brehu reky Vltavy v lokalite Lobecek. Jeho úcelem je vystredit do ohraniceného prostoru konkrétní prírodní scenérii, v tomto prípade se jedná o zámek Nelahozeves, a mít tak možnost se s ním vyfotit ve zcela jedinecné pozici. Rám o velikosti cca 3 x 6 m je vyroben z kvalitního dubového dreva a stojí na dvou kovových nosnících, asi 15 metru severne od soukromého mola prístavište Marina Vltava.

[ENG]
The Kralupy BIG FRAME was built in July 2018 at the right bank of Vltava river, at the Lobecek town district. Its purpose is to center a particular natural scenery into a framed space, in this case the Nelahozeves Chateau, and to be able to take a picture of it in a unique position. A frame of size 3 x 6 meters is made of quality oak wood and stands on two metal beams, about 15 meters north of the Marina Vltava private pier.
Type of Framed View: huge picture frame