224 m - Pod Kozími hrbety, Praha-Suchdol, Czechia
33U E 454641 N 5555225
[CZ] Tabulka s názvem turistického rozcestí a hodnotou nadmorské výšky, Suchdol, hlavní mesto Praha [ENG] Table with the name of the tourist crossroads and altitude info, Suchdol, the capital city of Prague
Location: Hlavní město Praha, Czechia

[CZ]
Údaj o nadmorské výšce se nachází na jablonovém strome u križovatky místních cest, nad smerovými tabulemi zelené a žluté turistické trasy. Zde u tohoto místa, zacíná také Kyzlíkova stezka do starého Suchdola, která byla v roce 2016 nove zrekontruována.

[ENG]
The elevation sign is located on an apple tree at the junction of local paths, over the tourist signpost tables of the green and yellow hiking trails. Here at this place also begins Kyzlik's trail to old Suchdol, which was rebuilt in 2016.
Location: tourist crossroad "Pod Kozími hřbety"

Posted Elevation: 224 meters