Stare Mesto - "Rozpuštený a vypuštený" - Prague, Czech Republic
A scene from Czechoslovak movie Rozpuštený a vypuštený
Location: Hlavní město Praha, Czechia

A police inspector and inexperienced trainee search for a mysteriously disappeared manufacturer of ointments for hair growth.

Genre: Crime, Comedy
Site address: Kožná 6, Praha 1-Staré Mesto
Scene description: Inspector Trachta with Hlavácek in front of the shop.

=========================================================

Pražský policejní inspektor Trachta a jeho nezkušený praktikant Hlavácek pátrají po záhadne zmizelém továrníkovi Bierhanzlovi. Jeho továrna se zabývala výrobou vyhlášené masti pro rust vlasu. Pan továrník však náhle necekane zmizel zustalo po nem jen pár osobních vecí. Pri pátrání narážejí Trachta s Hlaváckem na spoustu paradoxu. Podarí se jim zjistit, že vetšina mužu, kterí si svoji plešatost u pana továrníka lécili, po úspechu také zmizela vždy ale poslali pohled, že s novými vlasy zacínají nový život nekde jinde. Pátrání vrcholí v tajuplném sanatoriu...

Detektivní komedie, situovaná do pocátku našeho století, vznikla podle divadelní hry Zdenka Sveráka a Ladislava Smoljaka Vražda v salónním coupé.
Movie or TV Show: Rozpuštěný a vypuštěný

Year Released or First Aired: 1,985.00