Ikea Århus, Denmark
Ikea Skejby ligger tæt ved Motorvejen. Ikea Skejby is located close to the highway.
Location: Denmark

Ikea i Skejby ved Århus blev bygget i 1980. I 2012 havde varehuset besøg af 2,6 millioner kunder primært fra Jylland og Fyn. Butikken er blevet udvidet flere gange og her i starten af 2013 finder også en udvidelse sted. Her er altid mange kunder uanset hvornår på dagen og ugen man kommer her. I juni 2014 åbnede IKEA i nye og endnu større bygninger. Ialt 31.500m2 rummer det nye varehus.

Ikea Skejby was built in 1980. In 2012 there was 2,6 million customers mostly from Jutland and Funen. The store has been extented several times and right now at the beginning of 2013 a new extension is taking place. There is always a lot of customers whenever you visit the store.
In June 2014 IKEA opened it's new buildings. Almost 34.000 square feet is the total area of the new building.