Krudttårnet, Frederikshavn - Denmark
Krudttårnet i Frederikshavn er et Martellotårn og blev bygget 1686-1690. The Gun powder tower in Frederikshavn is a martello tower and was built from 1686-1690
Location: Denmark

Krudttårnet er nu et museum med krudt og kugler samt historien om Fladstrand og flådens historie. På øverste etage ses den særprægede tagkonstruktion foruden kanoner. Hvert år afholdes Tordenskiolddage – Året er 1717 i og på hele arealet omkring Krudttårnet og af og til foregår der samtidig en borgerlig vielse i tårnet.

Åbningstider i Krudttårnet 2017

I perioden 1. juli – 15. august er der åbent fra kl. 11.00-15.00 hver dag.

English:
Today the Gun Powder Tower has been turned into a museum telling about the area Fladstrand and the history of the navy. On the upper floor you can see the extraordinary roof construction and the canons.
Theme:
History of the habour and navy