Pont de Llierca - La Garrotxa, Catalunya
31T E 467316 N 4677317
El Pont de Llierca també anomenat Pont de Sadernes és un pont de 28 metres d'alçada que travessa el Llierca entre Tortellà i Sadernes a la comarca de La Garrotxa.
Location: Cataluña, Spain

[CAT] El pont sobre el Llierca, construït amb tota probabilitat a mitjan de segle XIV per ordre dels senyors de Sales, constitueix un dels elements més importants i emblemàtics del patrimoni de l'Alta Garrotxa. Salva el pas del riu en l'antic camí que portava de Sales cap a Oix. Aquesta esvelta construcció fou realitzada amb la pedra calcària de la zona. Té un sol arc amb un diàmetre de 19 metres, la qual cosa li dóna una sensació de gran elegància.

[ESP] El puente sobre el Llierca, construido con toda seguridad a mediados del siglo XIV por orden de los señores de Sales, constituye uno de los elementos más importantes y emblemáticos del patrimonio de la Alta Garrotxa. Salva el paso del río en el antiguo camino que iba de Sales a Oix. Esta esbelta construcción fue realizada con piedra calcárea de la zona. Tiene un solo arco con un diámetro de 19 metros, lo que le da una sensación de gran elegancia.

[ENG] The bridge over the river Llierca, connecting Sales and Oix, probably built in the middle of the 14th century by order of the Senyors de Sales, forms one of the most important and symbolic elements of the heritage in Alta Garrotxa. Made of limestone, it has a single arch with a diameter of 19 meters, which gives you a sense of elegance.

[FRA] Le pont sur le Llierca, probablement construit au milieu du XIV siècle par ordre des messieurs de Sales, est l'un des plus importants et emblématiques du patrimoine de l'Alta Garrotxa. Il permet le passage de la rivière sur l'ancien chemin menant de Sales à Loix. Cette construction svelte fut faite avec le calcaire typique de la région. Il dispose d'une seule arche avec un diamètre de 19 mètres, ce qui donne un touche d'élégance.
Physical Location (city, county, etc.): Tortellà, La Garrotxa, Catalunya

Road, Highway, Street, etc.: Road