TB 1306-13 Libochovice - Kostel Všech svatých
33U E 431943 N 5584105
Trigonometrický bod je stred makovice veže kostela Všech svatých v Libochovicích. Geodetical point at the top of the steeple of the All Saints Church in Libochovice.
Location: Ústecký kraj, Czechia

Trigonometrický bod je stred makovice veže kostela Všech svatých v Libochovicích. Dekanský kostel Všech svatých v Libochovicích je puvodne gotickou, v letech 1700-1705 barokne prestavenou sakrální stavbou s bohatou štukovou výzdobou, stojící nedaleko libochovického zámku. Je farním chrámem ve kterém se pravidelne konají bohoslužby. Od roku 1958 je chránen jako kulturní památka Ceské republiky.

Geodetical point at the top of the steeple of the All Saints Church in Libochovice. Baroque Church of All Saints (Kostel Všech svatých), erected at the remains of older Gothic church in 1700-1705, is one of Libochovice landmarks and also parish church of local Roman Catholic community.

Type: TB - trigonometricky bod polohoveho pole

Access restrictions: no