Malá Strana - "Draculuv švagr" - Prague, Czech Republic
Hradcany - "Draculuv švagr" - Prague, Czech Republic

Genre: Crime / Horror / Parody
Site address: Keplerova 6, Praha-Hradcany
Scene description: Director Marek carrying flowers to actress Olga

=========================================================

Podle literární predlohy známého humoristy Miroslava Švandrlíka vznikl cyklus dvanácti televiznich povídek s hororovou príchutí, které jasne dokazují, že i v Cechách se mohou odehrát veci, nad kterými obycejný lidský rozum zustává v rozpacích. V pusobivých príbezích postavených na humorné nadsázce, se predstaví plejáda vynikajících ceských hercu. Scenáristé si ze stovky povídek, z nichž nekteré mají jen dvacet rádek, vybrali ty nejlépe adaptovatelné. Jejich dej se odehrává na místech, která sama o sobe vyvolávají mrazení v zádech, tím spíš, že tu ožívají nebožtíci, upíri, maniaci a sem tam i duchové...
Movie or TV Show: Draculův švagr

Year Released or First Aired: 1,996.00