New Town - "Ze života pubescentky" - Prague, Czech Republic
A scene from Czech movie Ze života pubescentky
Location: Hlavní město Praha, Czechia

Renata is fifteen old and lives in eighties in the era of socialism. She lives in a small apartment with his divorced parents. She has own problems as appropriate to their age and moreover she is disgust eternal quarrels their parents...

Genre: Drama
Site address: Lucerna Palace, Štepánská 61, Praha 1-Nové Mesto
Scene description: Renata saw hrs mother and she runs towards to her. When she catches up, her mother apologized for the lie

=========================================================

V ére socialismu osmdesátých let minulého století se odehrává príbeh patnáctileté Renaty, která žije v malém byte se svými rozvedenými rodici. Nejen že má vlastní problémy primerene ke svému veku, navíc ji znechucují vecné hádky rodicu, kterí ji ochotne zatahují do všech svých intimností. Mstí se jim za to tím, že delá cím dál tím vetší prušvihy. Opije se, poslouchá Svobodnou Evropu, a trochu neumele revoltuje proti politické situaci. Když je ale nejhur, nechá se se smesí obdivu i pohrdání zachranovat otcem „vnitrákem“. Odkojena tímto zmateným svetem dospelých staví se neobratne na vlastní nohy. Teprve když se do ní v tanecních zamiluje kluk, kterého nechce a panenství ztratí s klukem, kterého vlastne nezná, teprve po ruzných citových eskapádách najde pro své vecne rozhádané rodice jistou shovívavost…
Movie or TV Show: Ze života pubescentky

Year Released or First Aired: 2,000.00